Directeur                                   

Ik zie mijzelf als aanjager, inspirator en sfeermaker binnen Flaim en voel minder bij de titel van Eigenaar/Directeur. 
Mijn rol is om het personeel intern en extern tevreden te stellen, dat niemand iets te kort komt en dat er een sfeer aanwezig is waarbij iedereen hetzelfde doel nastreeft, namelijk de normen en waarden van het bedrijf. 

Elkaar direct aanspreken met "het hart op de tong" kan ik erg waarderen, binnen Flaim is iedereen even belangrijk en hou ik de lijnen zo kort mogelijk.

Door mijn achtergrond als Intercedent bij Randstad Transportdiensten, het werken als Accountmanager bij Maandag en daarna de ervaring om als directeur van een jongeren uitzendbureau (loopbaan.nu) te hebben gewerkt, heb ik in verschillende "keukens" gekeken en probeer ik binnen Flaim alle positieve ervaringen mee te nemen en de negatieve punten juist niet. Hierdoor is Flaim ten eerste veel meer betrokken bij klant en kandidaat en dat zien wij ook terug in het aantal medewerkers wat ondertussen bij ons in vaste dienst is getreden. 

Naast Flaim BV heb ik nog een bedrijf in hetzelfde pand dat zich richt op een grote passie van mij namelijk, de Dodge Viper sportwagens. Binnen dit bedrijf onderhoud en bouw ik auto's op van klanten en van mezelf. Inmiddels heeft dit een behoorlijk omvang gekregen en sta ik dan ook bekend als de ViperWizard van Europa, zie ook www.viperwizard.nl

 Maak een connectie met Kees via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/keesmets/ 

© Flaim engineering connections 2020