Recruiter

Mijn naam is Judith van Roosmaelen. Voordat ik bij Flaim aan de slag ging ben ik 10 jaar werkzaam geweest bij een groot detacheringsbureau. Hier heb ik de eerste 2 jaar gewerkt als Secretaresse op een van de vestigingen en daarna kreeg ik samen met nog een collega de kans om binnen deze organisatie het Mid-Office op te starten. Deze afdeling heeft zich in de 8 jaar dat ik daar werkte heel erg ontwikkeld en ik heb daar heel veel geleerd over detachering en met name projectadministratie.

Kees en Albert zijn twee oud collega’s van mij, zij hebben mij benaderd voor de functie van Recruiter. Dit leek mij een hele mooie nieuwe uitdaging en een logische volgende stap welke ik met beide handen heb aangepakt!

Sinds december 2018 ben ik werkzaam als Recruiter bij Flaim. Ik zie Flaim als een leuk en persoonlijk detacheringsbureau waarbij wij als één familie onze krachten samen bundelen om er voor te zorgen dat onze kandidaten worden gematched aan een passende functie én organisatie. Dit doen wij door onder andere goed te luisteren naar wat de kennis en kunde is van onze kandidaten maar vooral door goed te luisteren naar wat de wensen zijn. Persoonlijkheid speelt hierin een hele belangrijke rol, WIE schuit er achter het CV...

Maak een connectie met Judith via LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/judith-van-roosmaelen/ 

© Flaim engineering connections 2020