De werkwijze van Flaim

Wij bemiddelen professionals naar banen in technische sectoren, banen bij de overheid en banen in de dienstensector. Denk daarbij aan bouwnijverheid, civiele techniek, energiewinning (ook offshore) en ict. Wij werken altijd vanuit jouw wensen en gaan met je in gesprek om te bepalen waar jouw kracht en kunde ligt. 

Nadat we met elkaar kennis hebben gemaakt gaan we voor je aan de slag en doen ons uiterste best om tot een baan te komen met het salaris en de voorwaarden die bij jou passen. Tijdens deze procedure hebben we regelmatig contact met elkaar.
Flaim werkt op basis van detachering, werving & selectie, Deta-Vast, of Payrolling. Waar wij natuurlijk altijd naar streven is dat elke baan uitdraait op een vaste aanstelling. Deze vaste aanstelling kan overigens ook gewoon bij Flaim zelf! 

Wil je werken vanuit zelfstandigheid (zzp) dan zijn daar ook mogelijkheden voor, wij zorgen ervoor dat alles keurig binnen de huidige wet- en regelgeving plaats vindt. Wij vinden het belangrijk om maatwerk te leveren, zowel bij onze opdrachtgevers als bij onze kandidaten.
Neem gerust contact op, wellicht is werken via Flaim wat voor jou!

werkwijze

© Flaim engineering connections 2023