Laura van der Borg begint bij Flaim als accountmanager Zorg. Vanaf januari 2020!Ik ben Laura van der Borg en ben per januari 2020 begonnen als accountmanager zorg bij Flaim.

Flaim is bij toeval op mijn pad gekomen en dat is denk ik wel waar het in de kern bij mij om gaat: Het herkennen en grijpen van kansen. Al denk ik dat het geen toeval is dat ik bij Flaim terecht ben gekomen.
Ik denk dat we een hele goede match zijn. Vanaf het eerste moment dat ik een voet over de drempel zette wist ik het gelijk: hier ben ik thuis en hier kan ik mezelf zijn. Eerlijke en ervaren mensen, die zeggen wat ze denken en met het hart op de juiste plaats. Ik hou ervan!


Na jarenlang in verschillende takken van de zorg gewerkt te hebben, denk ik als geen ander te weten wat de zorgsector vraagt en vooral WIE er nodig is en past in een bepaalde functie binnen de zorg. Niet iedereen past in iedere functie en als je iets doet wat bij je past, dan wordt je daar gelukkig van.

Bij mij gaat het om de verbinding tussen professionals en de zorg. Wat maakt jou gelukkig? Ik heb er ontzettend veel zin in om daar samen achter te komen!

Categorie├źn

© Flaim engineering connections 2020