In deze korte uitzending maak je kennis met het bureau Flaim. Wie we zijn, wat we doen en vooral waarvoor wij het doen. Krijg een kijkje achter de schermen en kom achter onze dagelijkse werkzaamheden. Wij heten je van harte welkom bij ons op kantoor!

foto 6.1 opnamedagEven geleden zijn er bij ons op kantoor beelden geschoten voor het televisieprogramma "How it's done". Dit programma geeft een indruk in de manier waarop verschillende ondernemingen te werk gaan en wat hen daarin uniek maakt. De uitzendingen hiervan waren afgelopen zaterdag 3 augustus om 17:00, dinsdag 6 augustus om 16:30 en komende donderdag (8 augustus) om 10:30. Omdat jullie dit wellicht gemist hebben of het misschien leuk vinden om deze video nogmaals terug te kijken, hebben wij de video voor jullie op onze site gezet.

Heb jij altijd al willen weten hoe ons kantoor eruit ziet of ben jij gewoon nieuwsgierig wie wij als bedrijf zijn en wat ons doel is, dan is deze video een absolute must see!

 

Erg blij zijn wij met het resultaat en we willen "How it's done" dan ook van harte bedanken voor deze mogelijkheid en hopen dat werkzoekende nu ook de weg naar ons bedrijf weten te vinden!

Bekijk de video hieronder:

 

 

 

Categorie├źn

© Flaim engineering connections 2019