Als accountmanager van Flaim ben je ook ondernemer. Marcel Heistek kan je daar alles over vertellen. Hieronder vertelt hij zijn verhaal.

Onlangs werd mij gevraagd wat nu mijn verhaal is. Wat was nou de reden dat ik een samenwerking met Flaim wilde gaan. Ik vertel dit graag, want ik heb het nog steeds erg naar mijn zin bij Flaim!
 
Een rode lijn in mijn werkverleden is dat ik met name in de arbeidsbemiddeling heb gewerkt. Vele jaren bij een detacheerder voornamelijk in de bouw, later in de bemiddeling van breder technisch personeel en mijn laatste jaren in loondienst bij een detacheerder in de overheidssector. Hier was ik tevens verantwoordelijk voor de bemiddeling van bouw- en technisch personeel. Bij deze laatste partij heb ik een succesvolle periode gehad maar ik voelde me niet "happy". Misschien ken je het wel, je doet je ding maar het geeft geen voldoening meer en daarbij komt steeds vaker het gevoel dat je geblokkeerd wordt in je eigen gewenste werkwijze. Een lastige periode, ga je weg bij je werkgever? Of weer in loondienst bij een andere partij? Of ga ik ervoor om zelf een bedrijf te starten? Dit laatste zou niet gaan, ik had per slot van rekening geen echte buffer opgebouwd en zag steeds meer beren op de weg mede ingezet door mijn directe omgeving, echter veelal door vrienden in loondienst. Niet echt de juiste motivator dus om een eigen onderneming te starten…foto marcel kantoor
 
Door mijn netwerk stond ik vaak in contact met interessante mensen waarvan een aantal net als ik ook zoekende was naar de juiste volgende stap in zijn of haar carrière. Weer in loondienst of toch op persoonlijke titel pionieren? Toen kwam ik in gesprek met Kees Mets via Albert Lindeboom. Die op dat moment voor Flaim werkzaam was als recruiter en ik nog goed kende vanuit mijn laatste werkgever. Albert vertelde mij dat ik weleens de juiste persoon zou kunnen zijn die Kees voor ogen had. Een ondernemende relatiebeheerder/accountmanager met de juiste instelling die “in de zaak” wilde komen, dat zocht Kees. Kees vertelde me aan tafel in Middenmeer wat hij voor toekomstplannen had. Hij zocht een nieuwe collega die de stap durfde te zetten om samen een nieuwe BV op te zetten. De opzet zou zijn dat ik mijn eigen klanten zou zoeken in een sector die ik zelf mocht kiezen en dat Albert mij kon ondersteunen in het vinden van de juiste kandidaten. Kees zou mij op de achtergrond financieel en administratief ondersteunen. Tevens zorgde hij voor een volledige ingerichte werkplek van waaruit ik aan de slag kon. Na een aantal interessante gesprekken op kantoor heb ik de stap gezet naar de KVK en moest ik op zoek naar een accountant, erg spannend allemaal.  Maar, ik moet zeggen, tot op de dag vandaag is dit het waard geweest en heb er geen spijt van! Ik ben ondertussen bijna 1.5 jaar verder en op kantoor hebben we ondertussen een tweetal recruiters aangenomen.
 
Mocht je nou na het lezen van “mijn verhaal” denken, dit herken ik en dit lijkt me wel wat, dan horen we dat graag! We willen graag uitbreiden met een accountmanager op dezelfde manier hoe ik zelf ben aangevangen. Dus ben je op zoek naar een functie als accountmanager, heb je de nodige ervaring, misschien heb je wel een breed netwerk in een bepaalde sector, dan kun je mij bellen en kunnen we eens van gedachte wisselen hier op kantoor.
 
Email: recruitment@flaim.eu
Telefoonnummer: 0227-785033
 
Hopelijk zien we je dan binnenkort bij ons op kantoor verschijnen. Wij kijken in ieder geval uit naar je komst!

Categorie├źn

© Flaim engineering connections 2019