Ontmoet Frank en Aimy

Welkom! Wij zijn Frank en Aimy, jullie tourguides van Flaim en helpen je de weg vinden op de site en op ons kantoor.

Heb je vragen of kom je er even niet uit? Dan staan wij altijd voor je klaar!

Daarnaast informeren wij je regelmatig met de "wist-je-datjes" om je zo nog gemakkelijker door de website heen te leiden. 

 Frank

Frank_zonder_tekstballon

Mijn naam is Frank, Geboren in 1981 en gek op alles wat met bouw en techniek te maken heeft! Ik steek graag mijn handen uit de mouwen en ben gek op muziek. Vanwege mijn jarenlange ervaring in de techniek kan je mij voor elke vraag in dit werkgebied benaderen.

Mijn grote hobby is mountainbiken en het bouwen en het racen met mijn eigen race auto's. In mijn vrije tijd ben ik dan ook regelmatig op het Circuitpark Zandvoort te vinden of je ziet mij ploeteren op het moutainbike parcour in Schoorl. Mijn hobby is zelfs zo uit de hand gelopen dat er meerdere auto's zich in hetzelfde pand als Flaim bevinden. Vandaar dat, wanneer je bij Flaim binnenkomt, het in eerste instantie op een garagebedrijf lijkt, maar eenmaal de trap op gelopen tref je daar mijn collega's aan van Flaim. Zowel ik als mijn collega's maken altijd tijd vrij mocht je zonder afspraak langs willen komen, de koffie wordt gezet en we praten dan verder over hoe wij je kunnen helpen.

Aimy

Aimy

Mijn naam is Aimy, geboren in 1983 en steun en toeverlaat van Frank.  Ik hou mij vooral bezig met de administratieve taken bij Flaim en zorg er tevens voor dat het kantoor altijd spik en span is.  Daarnaast wordt ik ook gezien als DE barista van Flaim en vandaar ook dat wij altijd de lekkerste koffie van Noord-Holland maakt. 

Ik vind het erg belangrijk dat iemand zich thuis voelt en daarom probeer ik altijd een huiselijk sfeer binnen ons bedrijf te creëren. Dus zit je bij ons op kantoor en vraag je je af of je niet bij iemand thuis in de woonkamer zit? Dan betekent dat mijn werk geslaagd is.

 

 

© Flaim engineering connections 2019