Ontmoet Frank en Aimy

Welkom! Wij zijn Frank en Aimy, jullie tourguides van deze site. Je bent ons misschien al een paar keer tegengekomen op deze website of onze social media kanalen.

Heb je vragen of kom je er even niet uit? Dan staan wij altijd voor je klaar!

Daarnaast informeren wij je regelmatig met de "wist-je-datjes" om je zo nog gemakkelijker door de website heen te leiden. 

 Frank

Frank_zonder_tekstballon

Mijn naam is Frank, 38 jaar en gek op alles wat met bouw en techniek te maken heeft! Ik steek graag mijn handen uit de mouwen en voer graag praktijk gerelateerd werk uit. Vanwege mijn jarenlange ervaring op het gebied van monteurwerkzaamheden, werkvoorbereiding en projectleiding kan je mij voor elke vraag in dit werkgebied benaderen.

Mijn grote hobby is het opknappen van verschillende race auto's. In mijn vrije tijd ben ik dan ook regelmatig op het Circuitpark Zandvoort te vinden. Mijn hobby is zelfs zo groot dat het zich in hetzelfde pand als Flaim bevindt. Vandaar dat, wanneer je bij Flaim binnenkomt, het in eerste instantie op een autozaak lijkt, maar loop gerust naar boven om mij en mijn collega's aan te spreken. Als de deuren open zijn, zijn we gewoon aanwezig en altijd bereid je informatie te geven of gewoon gezellig te babbelen onder het genot van Aimy's zelf gemaakte koffie!

Aimy

Aimy

Mijn naam is Aimy, 35 jaar en de rechterhand van Frank. Voor alle administratieve zaken binnen Flaim sta ik altijd paraat. Hiermee voer ik het denk- en organisatiewerk uit achter de werkzaamheden die Frank uitvoert. Ik ben altijd in voor een goed gesprek en een goede kop koffie. Vandaar dat Flaim ook niet voor niks altijd de lekkerste koffie van Noord-Holland voor jullie heeft klaarstaan.

Ik vind het erg belangrijk dat iemand zich thuis voelt en daarom probeer ik altijd een zo huiselijk mogelijke sfeer binnen ons bedrijf te creëren. Dus zit je bij ons op kantoor en vraag je je af of je niet bij iemand thuis in de woonkamer zit? Dan betekent dat mijn werk geslaagd is.

© Flaim engineering connections 2019